Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър 7/8 твЕдна от най-често използваните диагнози

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твЕдна от най-често използваните диагнози
Коментари Харесай

Петко Георгиев: Дианозата на държавата ни е авторитарна клептокрация

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

Една от най-често употребяваните диагнози за нашата страна е " властническа клептокрация ". Това е третата, последна фаза на корупцията. Хората, които са на власт в такава страна, би трябвало да се борят против това, защоо клептокрацията взима от това, които те самите могат да откраднат. 

Това разяснява в ефира на 7/8 тв журналистът Петко Георгиев.

Затова водачите на такива режими се постанова да се борят против приятелите си, добави той.

Стигнахме до тук, тъй като си има народопсихология. Българите търсят някой, който да им оправи ситуацията. И по този начин е поредност от избори. Хората, които ще решат и тези избори, с а хората, които са необятната външна страна на ГЕРБ, а преди този момент са дали своят вот за царя, а преди този момент за Съюз на демократичните сили. Просто търсят някой, който да ги " оправи ". Следващия избавител, уточни той.

ГЕРБ пристигна на власт след митингите против Орешарски. Надявам се, че гласоподавателят е помъдрял. Предстои да забележим доколко това е правилно, тъй като историята не се повтаря едно към едно. Но към момента има една фантазия да пристигна някакъв почтен човек, който да пристигна да оправи проблемите на хората. Това е едно такова народняшко мислене, което клептокрацията чука на отворени порти, добави той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР